bianca zen
Meniu
01
/

10 Lecții Esențiale Pentru Un Business Sustenabil în 2021

Traversăm o perioadă istorică, cu provocări dintre cele mai diverse, dar chiar și în momente de criză, există oportunități de dezvoltare.

În septembrie 2020 mi-am dat seama că trebuie să iau niște decizii rapide și deștepte, nu numai ca să-mi salvez businessul, dar să-l și ajut să crească sănătos și sustenabil pe mai departe.

Am investit multă muncă, resurse financiare și energie, iar rezultatele nu au întârziat să apară, ba chiar mi-au depășit cu mult așteptările. Businessul meu a înflorit de la o lună la alta.

Pentru că este un moment fericit din parcursul meu antreprenorial, am ales să-l sărbătoresc alături de tine și să-ți împărtășesc din ceea ce am învățat eu în aceste 7 luni.

Îmi doresc ca cele 10 Lecții Esențiale Pentru Un Business Sustenabil să-ți fie de folos și să le poți aplica chiar de azi în businessul tău!

Mult succes în tot ceea ce îți propui!

Bianca

Dacă ești pregătită să faci tot ce ține de tine ca să ai un business sustenabil și sănătos în 2022, atunci te invit să lucrăm împreună!

Fie că ești la început de drum în antreprenoriat sau că ai trecut deja de multe borne importante, o ședință de strategie cu mine îți poate aduce o infuzie generoasă de încredere și claritate, plus o viziune nouă și strategii care să o aducă în realitate. Asta îmi spun clientele mele cel mai des.

Te invit să îți rezervi un Discovery Call gratuit cu mine. 

Sunt 15 minute, la telefon, în care îmi poveștești despre culisele și provocările business-ul tău. La rândul meu, eu îți împărtășesc ideile și recomandările mele, iar apoi hotărâm de comun acord dacă vrem să lucram împreună.

Câteva cuvinte despre mine...

Empowering Women Professionals

Sunt Consultant în Carieră & Business cu o experiență de peste 15 ani. Portofoliul meu profesional include parteneriate de succes cu companii internaționale precum: Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH), Philip Morris, Reckitt Benckiser, Michelin, Groupe Renault.

Din mai 2019, conduc propriul business de consultanță, timp în care am colaborat cu 200+ cliente din țară și din afara ei.

Darul meu profesional este să aduc clientelor mele aflate la o răscruce profesională, claritate, încredere în propriile forțe și o transformare exponențială, indiferent dacă îndeplinesc roluri strategice în corporații sau în antreprenoriat.

error: © Copyright protected.