01
/
01
/
Bianca Zen
Are you ready to be in the right room with women who believe in you and support your business?
Business Sisterhood Together

“Bianca is a pleasure to work with. Mainly because she understands the challenges of an entrepreneur that is starting her journey. She is walking the walk by your side, encourages you all the way and always comes with creative ideas that you can try out in your business. She is warm, caring, funny, and has a lot of business experience. 

She genuinely brings something different and is committed  to deliver innovative and high-quality solutions. She had a clear impact on my decision to go full onboard with my entrepreneurship journey.” ~ Irina Stancu, Money Strategist & Co-host of Investiții pe Tocuri podcast

“Nu știu să zic dacă a fost destinul sau ceva mai presus care ne-a făcut să ne întâlnim, dar sunt foarte recunoscătoare pentru că faci parte din viața mea, nu doar ca mentor, business coach sau profă, dar mai ales ca prietenă!

Îți mulțumesc pentru că ai avut mereu încredere în ce vreau să fac, în ce vreau să construiesc, chiar dacă eu am avut multe momente de îndoială și am amânat cât am putut (sau cât a fost nevoie) până să scot în lume Virtualmente în forma cea mai bună și potrivită pentru mine în momentul de față.

Mă bucur să fac parte din grupul de business sisters pe care l-ai strâns! Cred tot mai mult în zicala “cine se seamănă se adună”, ai creat o comunitate într-o atmosferă atât de plăcută și intimă, de zici că ne cunoaștem toate de-o viață! În mica noastră comunitate nu mi-e rușine sau teamă să zic ceea ce gândesc sau să mă deschid față de tine și celelalte sisters, ceea ce pentru mine este foarte important într-un grup.

Vreau să îți zic, că #yourbusinessgodmother ți se potrivește de minune! Personal consider rolul de nășică (fie de botez, fie de business în cazul tău) foarte important și de luat în serios, iar tu chiar l-ai luat în serios și îl interpretezi fantastic de bine. Ne înveți lucruri noi, ne asculți ideile fără să ne judeci și ne ești aproape atât în momente de bucurie și victorii, cât și în momentele mai provocatoare sau solicitante.

Înainte să începem să colaborăm, aveam ideile destul de confuze în ceea ce privește serviciile, prețurile și cum aș vrea să arate business-ul meu. Datorită colaborării noastre, interacțiunilor și evenimentelor pe care le-am avut împreună cu celelalte sisters, am înțeles cum vreau să arate Virtualmente și ce mă face real fericită!

Îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai transmis, pentru că datorită ție le-am cunoscut pe business sisters de suflet, pentru ce am organizat împreună și îți mulțumesc în avans pentru tot ceea ce vom construi și organiza de acum încolo!” ~ Oana Leluțiu, Co-Founder Brillù & Business Owner Virtualmente

Business Sisterhood

“Bianca dragă, ești magică!

Întâlnirea noastră îmi bucură sufletul și datorită acestei întâlniri am mers mai ușor în anul acesta destul de provocator.

Ești caldă, empatică și foarte atentă la nevoile celuilalt. Business Sisterhood a devenit un mediu de creștere, dezvoltare, susținere și expansiune atât personală, cât și a afacerii. Ești un model de urmat în grija față de sine și față de aproapele tău, în construirea și menținerea relațiilor, în susținerea unui business sănătos, făcut din suflet și cu suflet, care să aducă bucurie și împlinire.

Am învățat multe din programele, aduc multă valoare și multe momente de “Aha!”. Știu că mai avem de mers împreună pentru o perioadă și mă bucură enorm acest parteneriat.
 
Îți mulțumesc pentru magia lui împreună!” ~ Doina Zavadschi, Storyteller, Illustrator & 2D Animator
“Am ales sa o contactez pe Bianca atunci cand stiam ca imi doresc sa fac pasul catre antreprenoriat, dar aveam nevoie de un mentor care sa ma ghideze corect si cu profesionalism in aceasta directie.
 
Inca de la prima discutie am avut sentimentul ca am ales persoana potrivita mie, caci Bianca mi-a indrumat pasii pe drumul catre business-ul meu cu multa rabdare, empatie, prietenie, profesionalism si corectitudine. Tot timpul m-am simtit incurajata pentru fiecare decizie sau fiecare progres facut, mi-a explicat ce obstacole pot aparea si cum le pot gestiona.
 
Apoi am intrat in comunitatea condusa de Bianca cu atata maiestrie, Business Sisterhood, unde am simtit de fiecare data ca sunt unde trebuie, ca nu sunt singura, ca sunt sprijinita, inteleasa si nicidecum judecata sau criticata. Diversele workshop-uri organizate de Bianca la care am participat au fost o adevarata sursa de informatii si sfaturi pretioase, pe care nu le gasesti la indemana usor, iar subiectele au fost mereu cat se poate de actuale si importante in orice business.
 
Am acceptat si provocari constructive, care m-au ajutat sa imi descopar si mai bine potentialul. Am avut multe de invatat si de la mentorul-Bianca cat si de la antreprenorul-Bianca, si asta am apreciat ca fiind unic in aceasta colaborare. 
 
Iti multumesc in continuare pentru infinita inspiratie si profesionalism pe care ni le oferi.” ~ Cristina Drăgan, Home Design Consultant, Flower & Plant Designer at Verde Creativ
“Îți mulțumesc pentru prezența ta în viața mea și a business-ului meu. Într-o perioadă de mari provocări pentru mine, aduci multă susținere, claritate, încurajare și o doză serioasă de optimism cât se poate de realist și de bine împământat. 
 
Apreciez foarte mult toate informațiile și modul clar și natural de implementare a strategiilor, care nu sunt reci și impersonale, ci cât se poate de vii și adaptate realității din viața mea de zi cu zi. 
 
În relația noastră mă simt respectată, văzută și prețuită pentru omul unic și complex care este ființa mea.” ~ Daniela Mihail, Educational Consultant & Anthroposophist

”Ești o inspirație continuă pentru mine pentru câtă dedicare pui în ceea ce faci, pentru felul în care ne tratezi și ne surprinzi mereu.

Îți mulțumesc și pentru spațiul minunat și pentru orizonturile deschise prin faptul că ne-ai adus pe toate împreună.” ~ Oana Voicu, Life & Career Coach

error: © Copyright protected.