bianca zen
Meniu
01
/
Cum să te bucuri de vacanță și de timp cu familia ta, în timp ce-ți sprijini business-ul să crească sănătos și armonios?

Bine te-am găsit,

Mă bucur că ai ales să deschizi această pagină și îți mulțumesc că ești aici!

Effortless Summer este un program de 2 zile pe care l-am creat ca răspuns la nevoile clientelor și colegelor mele antreprenoare cu business-uri online.

Fie că vorbim de provocări legate de sănătatea lor sau a celor dragi lor, fie că au întâmpinat turbulențe financiare în primele luni ale anului, fie că au resimțit din plin impactul evenimentelor politice de după 24 februarie, femeile minunate din jurul meu se simt copleșite și stoarse energetic, mental și creativ.

Am regăsit, cu tristețe, în discuțiile noastre aceeași stare de epuizare fizică și emoțională.

Într-un astfel de context, nici nu este de mirare că marea majoritate visează la vacanță și la zile lungi de încărcat bateriile și petrecut timp cu familia departe de business, de responsabilitățile cotidiene și de jonglatul continuu cu multe roluri și tot atâtea pălării.

Dacă și tu te regăsești în această situație sau simți că te îndrepți cu repeziciune în această direcție, vreau să știi că nu ești singură! Să nu crezi că doar ție ți se întâmplă. Toate trecem prin asta, indiferent dacă avem 1 lună de antreprenoriat sau 5-10 ani de experiență în business.

Ce îți propun?

În primul rând, să-ți oferi timp 2 zile pentru tine și business-ul tău.

Acest program nu este menit să te aglomereze și mai mult, ci din contră, să-ți ofere timp de respirat, de regenerat și apoi, de luat cele mai ușoare și inspirate decizii care-ți vor asigura un progress constant și pe durata celor 3 luni de vară.

În al doilea rând, îți propun să nu mai duci povara singură, ci să te înconjori de femei care sunt pe același drum antreprenorial ca și tine, și care au de asemenea, o multitudine de întrebări, neliniști și provocări de navigat în business.

Orice perioadă dificilă – de contracție sau stagnare în business – se traversează mai ușor când suntem împreună și ne sprijinim unele pe celelalte.

Ce îți promit?

O gură de oxigen și un suflu nou în felul în care te uiți la vara aceasta și faci business în lunile ce vor urma.

Îți mai promit:

 • multă claritate
 • un plan aerisit cu pași foarte ușor de adoptat în business-ul tău
 • idei și strategii altfel din care poți alege ce ți se potrivește
 • un spațiu sigur în care să spui ce te frământă și să găsești susținere și soluții la provocările tale

Cum spuneam și mai sus, nu-mi doresc să muncești mai mult, ci dimpotrivă, îmi doresc să ai timp să te odihnești, să te bucuri de vacanță, de oamenii și de lucrurile care contează pentru tine.

Vreau ca prin niște decizii clare și acțiuni concrete să-ți oferi acea liniște mentală că din septembrie nu vei fi pusă în situația neplăcută de a nu avea clienți sau contracte active.

Ce îți ofer?

Un program de regenerare a business-ului timp de 2 zile într-un grup restrâns de antreprenoare ca și tine*. Ne întâlnim în fiecare zi pe zoom.

Am pus în acest program toate vitaminele, nutrienții și ideile mele cele mai bune, astfel încât business-ul tău online să înflorească în cel mai natural mod în această vară!

Program:

Ziua 1, Business Detox Session (2h)
Joi, 02.06.2022 de la ora 5 PM – 7 PM (ora României) vom vorbi despre:
 • business mindset și echipamentul potrivit pentru vară
 • 3 tipologii de antreprenoare (ce le înfrânează pe timp de vară și care este antidotul)
 • money blocks pe timp de vară, criză și momente dificile 
Ziua 2, Business Regeneration Session (3h)
Vineri, 03.06.2022 de la ora 3 PM – 6 PM (ora României) vom lucra pe:
 • strategia/ strategiile potrivite de vânzare și ofertare pentru fiecare dintre voi pentru această vară (fără să pui extra-presiune pe tine)
 • vizibilitate, comunicare și amplificarea prezenței tale în spațiul online 
 • optimizarea orelor de lucru pentru a avea timp să te bucuri de vacanță, dar și de colaborarea cu clienții tăi preferați
Ambele zile vor fi live pe zoom și vei avea acces la înregistrări după încheierea programului. Am alocat timp suficient pentru întrebări și brainstorming. 

*Deși îmi doresc să deservesc cât mai multe antreprenoare din varii domenii, vei beneficia din plin de acest program dacă ai un business online în servicii precum: coaching, consultanță, training, mentorat, planning, organizare, nutriție, terapie, copywriting și content creation, design web, branding și strategie de comunicare, consultanță digitală/social media sau podcasting, stilism.

Opțiuni de plată + fast action bonus (valabil 72 h)
RESPIRO

*pentru clientele care aleg plata eșalonată, prima factură se emite în luna mai și a doua pe 1 iulie 2022.

Indiferent de opțiunea de plată aleasă – eșalonată sau integrală – vei beneficia de un fast-action bonus dacă te înscrii până miercuri, 25.05.2022 la ora 00:00 (ora României).

Eu v-am întrebat și voi ați votat în unanimitate, așa că bonusul meu este o sesiune de mentorat într-un cerc restrâns de 2h, timp în care vă răspund la toate întrebările și vă sprijin să puneți în aplicare tot ce veți învăța la Effortless Summer.

IMG_4993
Ce pași ai de făcut în continuare?
 1.  Să completezi Formularul de Înscriere.
 2. După completarea formularului și alegerea opțiunii de plată, îți voi trimite factura. După achitarea facturii, locul tău este rezervat și vei primi toate detaliile și link-ul de zoom într-un email individual. Abia aștept să lucrăm împreună!
"Bianca, dar vara mai cumpără cineva?"

Răspunsul pe scurt este da!

În afară de copiii și de studenții care au 3 luni de vacanță asigurată, restul lumii continuă să creeze, să viseze, să muncească și să-și susțină clienții în cel mai bun mod cu putință.

Deși se spune că vara oamenii nu cumpără și că sunt cu gândul la vacanță, eu nu cred deloc asta și o demonstrează cifrele din ultimii 3 ani, când iunie și iulie au fost unele dintre cele mai profitabile luni ale business-ului meu. Nu toată România/ Europa pleacă deodată în vacanță și nici nu există un exod al clienților noștri pe timp de vară. 

Avem nevoie de specialiști din toate domeniile pe tot timpul anului, așa cum și business-ul nostru are nevoie de prezența noastră și de vânzări constante în toate cele 12 luni.

Un business de la care proprietarul abdică pe perioada de vară, sau a vacanțelor în general, este un business căruia i se refuză șansa de a crește sănătos și de a trece testul timpului. Și ceva îmi spune că nu-ți dorești asta pentru tine sau business-ul în care ai pus atâta suflet, timp, muncă și energie.

Dacă simți că Effortless Summer este remediul potrivit pentru tine, atunci te aștept cu mare drag să lucrăm împreună!

Foarte important (te rog să citești cu atenție): sunt o profesionistă cu 15 ani de experiență în consultanță și m-am implicat în construcția a zeci de business-uri. Mă mândresc cu profesionalismul meu și îmi doresc să-ți ofer o experiență valoroasă care să depășescă cu mult costul acestui program.

Respect enorm timpul tău și investiția ta, dar implicit și pe ale mele. Din acest motiv, costul acestui program nu este rambursabil. Am încredere că vei lua cea mai bună decizie pentru tine și business-ul tău!

Ne vedem la Effortless Summer, vara care a schimbat totul. În bine.
Bianca

P.S. Dacă ai întrebări pentru mine îmi poți scrie aici: bianca@biancazen.com și îți voi răspunde în cel mai scurt timp. 

error: © Copyright protected.