01
/
01
/
Bianca Zen
Workshop Recession-Proof Your Business

Cum te poți echipa corespunzător, mental și strategic, astfel încât business-ul tău să nu aibă de suferit într-o perioadă de contracție economică?

Draga mea parteneră de drum,

Îți mulțumesc că ești aici și că citești această pagină.

Te invit să mergem alături o bucată de drum și să ne pregătim să trecem împreună, cu bine, de un moment de turnură din viața business-ului nostru: o recesiune.

Nu mai este un secret pentru nimeni că ne îndreptăm înspre o perioadă de turbulențe economice, dar spre deospebire de criza financiară din 2008 sau de cea sanitară din 2020, de data aceasta avem un heads-up, o perioadă scurtă de calibrare și pregătire pentru ceea ce urmează.

Te invit să nu aștepți până în ultimul moment ca să-ți faci un plan B sau C sau să te uiți în stânga și în dreapta la ceea ce fac alții și abia apoi să reacționezi. 

Știm, și tu și eu, din experiența anilor trecuți cât de repede escaladează astfel de lucruri și cum o dată ce se anunță oficial că suntem într-o recesiune, se instaurează panica și nesiguranța.

Îți propun ca noi să facem lucrurile altfel!

Nu vreau să te gândești cu frică că ai putea pierde o parte sau tot ce ai construit până acum, ci din contră! Vreau să pășim, umăr lângă umăr, cu fruntea sus, cu mintea limpede și cu încrederea că avem toate resursele să trecem de această perioadă, ba chiar să intuim posibilitățile de creștere acolo unde alții văd obstacole și uși închise.

Restrângerea economică nu înseamnă automat restrângerea business-ului tău!

Pentru asta ți-am pregătit un workshop nou, cu informații menite să pună lucrurile într-o optică diferită: de oportunitate și nu de capăt de linie.

Am împărțit workshop-ul în trei capitole, prin care îți și răspund la trei întrebări esențiale:

1. Cum îmi ajut clienții?

  • Înțelegerea psihologiei clienților tăi într-un moment de contracție economică
  • 3 filtre fundamentale care te vor ajuta să-ți evaluezi și ajustezi corect ofertele sau să lansezi un serviciu nou
  • Cu alte cuvinte, vei înțelege și alege ce este mai bine pentru acest moment: să inventezi roata, să modifici roata sau să te repoziționezi

2. Cum mă ajut pe mine și business-ul meu?

  • Vom vorbi despre echipamentul tău mental, motivație și viziune strategică, adică despre acele resurse pe care te vei sprijini într-o recesiune
3. Cum îmi cresc business-ul într-o criză, păstrând integritatea, calitatea serviciilor și valorile care mă definesc?
  • Vom discuta despre comunicare și leadership de criză, adică pașii pe care îi ai de făcut ca să rămâi relevantă în atenția publicului tău, ba chiar să-ți întărești credibilitatea și să crești comunitatea din jurul tău (în mod natural)
4. Bonus: Greșeli frecvente prin care ne auto-sabotăm bunăstarea în business și cum să învățăm din ele
 

Detaliile care contează: cum, unde, când?

Te invit să lucrăm împreună într-un cadru intim și sigur pe zoom, alături de alte antreprenoare cu business-uri în servicii: coaching, consultanță, terapie, branding, fotografie și strategie digitală, website, content sau podcast creation, educație alternativă, storytelling, design, nutriție, yoga, beauty, wellbeing, etc.

Joi, 13.10.2022 de la ora 12.00 – 14.00 (ora României) pe zoom

Pași de urmat:

  1. Pentru a participa la acest workshop te rog să completezi mai întâi acest Formular de Înscriere.
  2. Pe baza lui îți voi emite factura fiscală care include taxa de participare în valoare de 296 lei.
  3. După confirmarea transferului, îți voi trimite un email separat cu toate detaliile și link-ul de acces la workshop.

Locurile sunt limitate la max. 12 persoane pentru a avea timp suficient și pentru o sesiune de întrebări la finalul workshop-ului. Din acest motiv, locurile vor fi rezervate respectând principiul “primul venit, primul servit”.

Data limită de înscriere: 12.10.2022

P.S. Dacă agendele noastre nu s-au sincronizat de data aceasta, să nu-ți faci griji! M-am gândit și la tine. Poți achiziționa înregistrarea workshop-ului aici.

Dacă ai întrebări pentru mine...

Îmi poți scrie oricând pe: contact[@]biancazen.com și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.

Dacă nu ne cunoaștem deja...

Bună! Eu sunt Bianca Gheorghescu. Mă bucur să te cunosc, chiar și prin intermediul acestei pagini.

Sunt un Business Consultant cu o experiență de peste +16 ani în business și dezvoltare strategică. Am lucrat alături de companii internaționale precum Louis Vuitton Moet Hennesey, Philip Morris, Groupe Renault, Reckitt Benckiser.

În prezent, mă ocup de propria mea firmă de consultanță prin care susțin femeile să-și dezvolte business-uri sănătoase și să-și creeze propria definiție de succes și independență financiară.

error: © Copyright protected.