01
/
01
/
Bianca Zen

În următoarele aproape 2 ore vei descoperi ce înseamnă să creezi o ofertă cu integritate și considerație față de clienții tăi, dar în același timp, să nu uiți, să te onorezi și pe tine. 

Femeile antreprenor alături de care lucrez eu, știu că un business nu se construiește peste noapte, dintr-un noroc sau fără muncă. Ceva îmi spune că și voi gândiți la fel.

Dacă sunteți pregătite, haideți să începem! Acest masterclass cuprinde 3 părți și ceva extra. Nu spun mai multe, ci vă las să vă bucurați de experiență!

  • 8 Greșeli care sufocă sau sabotează vânzarea și ce puteți face diferit pentru a avea vânzări constante
  • Structură (framework) pe care să o puteți folosi iar și iar
  • 10 Ingrediente esențiale pentru a crea o ofertă irezistibilă

Dacă v-a plăcut acest masterclass, dacă v-ați luat notițe și idei utile, poate îmi lăsați câteva rânduri pe email sau un mesaj privat pe instagram. M-aș bucura enorm să știu că ceva din acest masterclass v-a făcut bine. 

De asemenea, dacă aveți în viața voastră o femeie (sau mai multe femei) de care vă pasă și căreia i-ar prinde bine acest masterclass, vă rog, nu ezitați să-i spuneți de el. 

Să vă meargă din plin, Bianca

P.S. Informații despre Effortless Sales, programul pe care l-am mentionat, găsiți aici. Ediția următoare va fi în română.

error: © Copyright protected.