01
/
01
/
Bianca Zen

Testimonials

What I learned throughout my experience is that each relationship is special. Trust is to be earned and a genuine connection is to be cultivated.

Every client of mine is as unique as their fingerprints and has a different rhythm of implementing change in their life. That goes also for their openness to receive advice and to start redesigning the career they want.

Here is what my clients have to say about my services and me. But most importantly, here is, in their own words, how they transformed their professional lives by working with me.

"Bianca is the most positive, calm and gentle person I have ever met so far in my life. Her warmth surrounds you constantly while talking with her and all of the meetings take place in a lovely, friendly environment. Her office offers peace and comfort and she will guide you to the designated path which is just around the corner if you are willing (and open) to look close enough. I will always recommend her because she is the type of person who dreams big and she will show you your real professional worth. She will help you rediscover yourself and is always willing to go the extra mile while spending a lot of time concentrating on "YOU" during all the sessions. Bianca is 100% committed to the job, to the person she interacts with and especially to the specific needs of her clients. It has been a real pleasure to spend so many hours throughout the entire summer of 2019 meeting and talking with Bianca. She did see things in me I didn't and helped me discover a new me and not only professionally. "
E.
Head of Customer Service, F.M.C.G.
"Truly enjoyed every session with Bianca, she is a friendly, warm person and an exceptional professional with an impressive resource of fresh ideas and perspectives. Our meetings have been eye-opening for me on many levels: my attitude towards work, self-worth, changing what no longer fits my life. Bianca knows how to ask the right questions and then create an atmosphere of complete trust and careful guidance so that the person in front of her may find their own answers and conclusions. I started our collaboration thinking that I will receive some insights on job searching, but instead, by the time of our last session, I discovered I had been (for so long) approaching my professional life from a wrong angle and needed a different take on things in order to make the right changes. So now, here I am on my way to making those changes and hopefully finding new meaning and satisfaction in my professional life. Thank you, Bianca, for your help and support!"
Client Testimonial
A.
Senior Professional in Structured Finance, Banking
"Bianca este acel consultant la care vrem să ajungem oricând în viață. Aș recomandat-o oricui pentru că are multă experiență în domeniul ei, pentru că este o femeie super deșteaptă, pentru că este o sursă de optimism, pentru că știe să evalueze și să găsească cea mai potrivită modalitate de a califică o situație. Vizionară și intuitivă, Bianca te îndrumă într-un mod firesc, în timp ce te motivează, pentru că are încredere în ea, în ceea ce face și în ceea ce ești capabil să faci tu. Are mereu un zâmbet, unul sincer, cald. Este un om deosebit. Este integră și are o coloană de valori pe care o ține dreaptă."
M.
Corporate & Crisis Communication Professional, Aviation
Întâlnirea cu Bianca a fost pentru mine un AHA-moment. Am avut instant chimie și a fost primul om care a înțeles exact cum funcționez din punct de vedere profesional. Are o energie fantastică, ascultă activ, percepe imediat detaliile de finețe ale conversației și este un om extraordinar de bun și de empatic. A reușit să găsească firul roșu din domeniile mele (multe!), activitățile la care performez, personalitatea mea complicată, codul etic după care mă ghidez și viața mea personală. Sunt recunoscătoare că ne-am găsit.
Client Testimonial
A.
Creative Strategist, Branding & Experience Services
"Am primit recomandarea de a lucra cu Bianca de la o bună prietenă, ca răspuns la dorința mea de a primi consiliere în carieră. Adevărul este că nu știam nici eu ce doream. Eram într-un punct "ciudat" spre finalul concediului de maternitate, mă simțeam nesigură, chiar înverșunată, deși îmi doream extraordinar de mult să fiu din nou productivă și din acest punct de vedere. Încă de la prima întâlnire cred că am făcut click... Bianca este minunată, ca și atitudine în primul rând. Emană și te încarcă cu energie pozitivă, zâmbește mult și onest, te privește în ochi tot timpul și este foarte autentică. Pe mine m-a ajutat mai ales să îmi recapăt încrederea în mine, să contientizez și să accept că situația în care sunt este o normalitate și o exprienta pozitivă din multe puncte de vedere. Apoi, să îmi pun ordine în priorități și să mă organizez în ultimele luni înainte de întoarcerea la muncă pentru a face pași concreți pentru dezvoltarea mea profesională. Și, în plus, să pun pe hârtie cine sunt și ce știu să fac ca să devin mai vizibilă pentru ceilalți. Au fost 4 ședințe în care am (re)descoperit lucruri despre mine, într-un birou luminos și zen, lângă o cafea excelentă."
A.
Senior Project Manager, Telecommunications
"Cred că din momentul în care am deschis ușa casei tale (căci s-a simțit mai mult decât un simplu birou), am știut că am ajuns unde trebuie. Pentru mine nu a fost o simplă consultanță. A fost o deschidere de inimă și de temeri, o ținere de mână pe măsură ce mă dezmeticeam care e următorul pas. A fost prima dată când am pus pe hârtie, cel mai serios, planurile mele. Și erau acolo, în fața mea. A fost prima dată când am schițat cu cineva un posibil scenariu despre cum ar arăta viața mea, în varianta pe care mi-o doream. A fost o ieșire din confort, dar una sigură, de care nu mi-a fost frică. Dacă anul trecut, pe vremea asta, timpul meu, pentru mine, era undeva la 5%, acum cred că a ajuns până aproape de 20%. Poate părea puțin, dar pentru un om care nu dădea foarte mult timp pentru el însuși, e o victorie. Mulțumesc că mi-ai stat aproape, unu la unu! Și cea mai mare victorie, dintre toate, este că am putut să găsesc soluții pentru viața mea profesională, să-mi descoperă flexibilitatea și tăria de a face exact așa cum mi-am propus."
Client Testimonial
D.
Journalist & Coordinating Editor, Online Magazine
Ceea ce am primit de la Bianca, a fost mai mult decât zâmbetul și încrederea pe care ea le oferă încă din fotografiile din social media. Bianca, cu bucuria ei de viață, cu bucuria de a ajuta oamenii în carierele lor, Bianca cu empatia ei, m-a ghidat într-o singură ședință să subliniez care sunt valorile mele și să scot la lumina tot ce e mai bun pentru a reuși la un interviu la care habar nu aveam cum să mă prezint, să nu mă afecteze rana-mi lăsată de comportamentul fostului angajator, să fiu curajoasă și autentică. Și nu numai că am trecut cu brio de interviul pentru care m-am pregătit cu ea, dar mi-a și apăsat butoanele potrivite care să mă facă să cred mai mult în visul meu. O recomand cu căldură pentru oricine are nevoie de o schimbare în carieră, pentru oricine are nevoie de sfaturi prețioase în pregătirea unui interviu.
A.
Architectural Designer, Engineering & Architecture Firm
Client got the job
error: © Copyright protected.