bianca zen
Meniu
01
/

Testimonials

What I learned throughout my experience is that each relationship is special. Trust is to be earned and a genuine connection is to be cultivated.

Every client of mine is as unique as their fingerprints and has a different rhythm of implementing change in their life. That goes also for their openness to receive advice and to start redesigning the business they want.

Here is what my clients have to say about my services and me. But most importantly, here is, in their own words, how they transformed their professional lives by working with me.

"Și consultanții au nevoie de consultanți, nu? Bianca a fost cea care m-a empower să îmi lărgesc gama de servicii și fac acest lucru mai repede decât plănuiam eu inițial, fapt care s-a dovedit a fi un lucru strategic de mare succes și pentru care îi mulțumesc! Mai mult, relația noastră a evoluat rapid, iar eu am parte de mult mai mult suport decât îmi imaginam la începutul colaborării noastre. În procesul nostru de lucru am descoperit-o pe Bianca, antreprenor ambițios, cu opinii pertinente și actuale, proactivă în a găsi soluții pentru provocările punctuale pe care le împărtășeam. Recomand lucrul cu ea oricărei antreprenoare care are nevoie de suport, de expertiză, dar mai ales o opinie avizată."
Client Testimonial
A.
Architect, Creative Business Advisor & Serial Entrepreneur
"Să o invit pe Bianca în călătoria mea de antreprenor a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat în acest an. Capacitatea ei de a mă ridica la înălțime ca să pot vedea lucrurile în perspectivă completează abilitatea mea de a organiza și de a pune la punct detaliile. În spațiul pe care Bianca îl creează cu blândețe și profesionalism mi-am găsit de fiecare dată claritatea de care aveam nevoie, iar abordarea ei îndrăzneață, spontană și structurată în același timp îmi provoacă paradigmele și mă ajută să evoluez."
C.
Master Trainer & Life Design Coach
"Întâlnirea cu Bianca a fost magică, mi-e și greu să pun în cuvinte. Sunt întâlniri pe care le simți forțate și sunt întâlniri despre care știi instant că erau menite să se întâmple. Cu Bianca așa a fost, menit să se întâmple. Pe lângă energie și spațiu de încredere, în toate contextele în care ne-am întâlnit, am primit din partea ei puncte pe i legate de unghiul din care să mă uit la business-ul meu și de plus valoarea pe care o aduc oamenilor cu care lucrez. Sunt recunoscătoare că ni s-au tot intersectat drumurile!"
Client Testimonial
E.
Change Strategist
"Bianca is the most positive, calm and gentle person I have ever met so far in my life. Her warmth surrounds you constantly while talking with her and all of the meetings take place in a lovely, friendly environment. Her office offers peace and comfort and she will guide you to the designated path which is just around the corner if you are willing (and open) to look close enough. I will always recommend her because she is the type of person who dreams big and she will show you your real professional worth. She will help you rediscover yourself and is always willing to go the extra mile while spending a lot of time concentrating on "YOU" during all the sessions. Bianca is 100% committed to the job, to the person she interacts with and especially to the specific needs of her clients. She did see things in me I didn't and helped me discover a new me and not only professionally. "
E.
Head of Customer Service, F.M.C.G.
"Truly enjoyed every session with Bianca, she is a friendly, warm person and an exceptional professional with an impressive resource of fresh ideas and perspectives. Our meetings have been eye-opening for me on many levels: my attitude towards work, self-worth, changing what no longer fits my life. Bianca knows how to ask the right questions and then create an atmosphere of complete trust and careful guidance so that the person in front of her may find their own answers and conclusions. I started our collaboration thinking that I will receive some insights on redefining what I want professionally, but instead, by the time of our last session, I discovered I had been (for so long) approaching my professional life from a wrong angle and needed a different take on things in order to make the right changes. So now, here I am on my way to making those changes and hopefully finding new meaning and satisfaction in my professional life. Thank you, Bianca, for your help and support!"
Client Testimonial
A.
Senior Professional in Structured Finance, Banking
"Bianca este acel consultant la care vrem să ajungem oricând în viață. Aș recomandat-o oricui pentru că are multă experiență în domeniul ei, pentru că este o femeie super deșteaptă, pentru că este o sursă de optimism, pentru că știe să evalueze și să găsească cea mai potrivită modalitate de a califică o situație. Vizionară și intuitivă, Bianca te îndrumă într-un mod firesc, în timp ce te motivează, pentru că are încredere în ea, în ceea ce face și în ceea ce ești capabil să faci tu. Are mereu un zâmbet, unul sincer, cald. Este un om deosebit. Este integră și are o coloană de valori pe care o ține dreaptă."
M.
Corporate & Crisis Communication Professional, Aviation
Întâlnirea cu Bianca a fost pentru mine un AHA-moment. Am avut instant chimie și a fost primul om care a înțeles exact cum funcționez din punct de vedere profesional. Are o energie fantastică, ascultă activ, percepe imediat detaliile de finețe ale conversației și este un om extraordinar de bun și de empatic. A reușit să găsească firul roșu din domeniile mele (multe!), activitățile la care performez, personalitatea mea complicată, codul etic după care mă ghidez și viața mea personală. Sunt recunoscătoare că ne-am găsit.
Client Testimonial
A.
Creative Strategist, Branding & Experience Services
"Am primit recomandarea de a lucra cu Bianca de la o bună prietenă, ca răspuns la dorința mea de a primi consiliere în carieră. Adevărul este că nu știam nici eu ce doream. Eram într-un punct "ciudat" spre finalul concediului de maternitate, mă simțeam nesigură, chiar înverșunată, deși îmi doream extraordinar de mult să fiu din nou productivă și din acest punct de vedere. Încă de la prima întâlnire cred că am făcut click... Bianca este minunată, ca și atitudine în primul rând. Emană și te încarcă cu energie pozitivă, zâmbește mult și onest, te privește în ochi tot timpul și este foarte autentică. Pe mine m-a ajutat mai ales să îmi recapăt încrederea în mine, să conștientizez și să accept că situația în care sunt este o normalitate și o exprienta pozitivă din multe puncte de vedere. Apoi, să îmi pun ordine în priorități și să mă organizez în ultimele luni înainte de întoarcerea la muncă pentru a face pași concreți pentru dezvoltarea mea profesională. Și, în plus, să pun pe hârtie cine sunt și ce știu să fac ca să devin mai vizibilă pentru ceilalți. Au fost 4 ședințe în care am (re)descoperit lucruri despre mine, într-un birou luminos și zen, lângă o cafea excelentă."
A.
Senior Project Manager, Telecommunications
"Cred că din momentul în care am deschis ușa casei tale (căci s-a simțit mai mult decât un simplu birou), am știut că am ajuns unde trebuie. Pentru mine nu a fost o simplă consultanță. A fost o deschidere de inimă și de temeri, o ținere de mână pe măsură ce mă dezmeticeam care e următorul pas. A fost prima dată când am pus pe hârtie, cel mai serios, planurile mele. Și erau acolo, în fața mea. A fost prima dată când am schițat cu cineva un posibil scenariu despre cum ar arăta viața mea, în varianta pe care mi-o doream. A fost o ieșire din confort, dar una sigură, de care nu mi-a fost frică. Dacă anul trecut, pe vremea asta, timpul meu, pentru mine, era undeva la 5%, acum cred că a ajuns până aproape de 20%. Poate părea puțin, dar pentru un om care nu dădea foarte mult timp pentru el însuși, e o victorie. Mulțumesc că mi-ai stat aproape, unu la unu! Și cea mai mare victorie, dintre toate, este că am putut să găsesc soluții pentru viața mea profesională, să-mi descoperă flexibilitatea și tăria de a face exact așa cum mi-am propus."
Client Testimonial
D.
Journalist & Coordinating Editor, Online Magazine
error: © Copyright protected.