bianca zen
Meniu
01
/
Bine ai venit!
Masterclass Gratuit

Anul acesta se împlinesc 9 ani de când am pornit în călătoria mea antreprenorială și în tot acest timp, am participat la zeci de cursuri, workshop-uri, webinarii, masterclass-uri și programe și am acumulat sute (dacă nu chiar mii) de ore de informație.

Dacă este să numesc ceva care mă supără foarte tare și astăzi, atunci cu siguranță, sunt acele cursuri din care nu înveți nimic și care, pentru o granulă de informație, îți irosesc mult timp prețios din viața ta.

Ți s-a întâmplat și ție? Ți s-a întâmplat să te înscrii la un curs sau workshop gratuit și să te simți păcălită? Să simți că ți se oferă informație cu pipeta?

Ei bine, mie mi s-a întâmplat de multe ori și am rămas cu un gust amar în urma acestor experiențe.

Din acest motiv, mi-am dorit să fac lucrurile altfel, iar atunci când ofer o resursă gratuită fie un masterclass, fie un workbook, să fie ceva cu adevărat valoros și memorabil. Să plece omul de la mine cu inima plină!

Asta îți ofer mai jos, un masterclass din care să-ți iei o grămadă de notițe și de idei folositoare business-ului tău, să vezi lucrurile printr-o perspectivă diferită și apoi, după ce masterclass-ul s-a încheiat, să te pui pe treabă! Cu energie, cu încredere în tine și cu motivația de a crea ceva bun, unic și de necopiat, pentru clienții tăi.

Ce te așteaptă în acest masterclass?

Numai lucruri bune, îți promit!

Ți-am pregătit aproape 2 ore în care vorbim în profunzime despre ce înseamnă să creezi o ofertă cu integritate și considerație față de clienții tăi, în timp ce pui preț și pe valoarea muncii tale, așa cum se cuvine și cum e normal.

Printre altele, vom vorbi și despre:

  • 8 Greșeli care sabotează vânzarea și ce poți face diferit pentru a avea un flux constant de vânzări
  • 1 Structură clară (framework) pe care să o poți folosi iar și iar
  • 10 Ingrediente esențiale pentru a crea o ofertă irezistibilă

Dacă ești pregătită, completează mini-formularul de înscriere și hai să ne suflecăm mânecile!

Pe curând,

Bianca

#yourbusinessgodmother

error: © Copyright protected.